Lenig & Gezwind Ravels vzw gaat weer van start vanaf maandag 02/09/2019

Wij heten jullie opnieuw welkom bij L & G Ravels

De mooie zomer van 2019 is weer bijna voorbij en de vakantiemaanden zullen iedereen ongetwijfeld toch weer veel deugd hebben gedaan. Met de start van het nieuwe schooljaar gaan ook wij weer met onze turnactiviteiten van start en hopen we dat onze meer dan 300 leden van vorig seizoen zich allen opnieuw zullen inschrijven op één van onze oefenstondes.

Ook nieuwe leden zijn welkom en mogen gerust een kijkje komen nemen op één van de lessen en starten met  twee gratis proeflessen. .

Valt het mee, dan kan je altijd online inschrijven via deze link. Wel doen omwille van verzekering… !

Disciplines bij Lenig & Gezwind Ravels

Alle jongens en meisjes kunnen in onze kring terecht vanaf de 1ste kleuterklas voor het Basisturnen. Hier worden de basisbewegingen en technieken aangeleerd. Dit gebeurt op een speelse en recreatieve manier. Natuurlijk bieden wij ook meer gespecialiseerde vormen van de gymnastiek aan zoals Acro en Tumbling. Voor deze groepen dient men wel geselecteerd te worden. Er worden regelmatig selecties gehouden binnen onze basisgroepen om eventueel door te stoten naar deze groepen. Tevens zijn er verschillende Dansgroepen actief die vrij toegankelijk zijn. Voor volwassenen hebben wij een Conditie- & Damesgroep waar gewerkt wordt aan een betere conditie.

Tevens starten we vanaf 01.10.2019  met een nieuwe groep: G-Move.

Uiteraard worden alle groepen geleid door een goed opgeleide en gemotiveerde lesgeving bestaande uit 40 jonge krachten en wordt de club vakkundig bestuurd door een team van 18 vrijwillig(st)ers.

G-Move : NIEUW bij L&G Ravels vanaf 01.10.2019 !

Met deze nieuwe groep richten we ons op kinderen en jongeren vanaf 6 jaar met een fysieke en/of mentale beperking. Als turnvereniging willen we bij deze groep de focus leggen op globaal bewegen waarbij alles aan bod zal komen en niet alleen gymnastiek.

Onze lesgeving (Nienke, Senne, Silke) heeft ruime ervaring met het werken bij kinderen met een beperking.

Lidgelden & Uurrooster L&G Ravels vzw seizoen 2019-2020 :

Alle info over onze lessenroosters voor 2019-2020  en de overeenstemmende lidgelden kan je HIER terugvinden .

Infobrochure : alle leden van seizoen 2018-2019 ontvangen  via de post een pracht van een infobrochure. Hierin zit alle informatie voor het nieuwe seizoen 2019-2020 vervat. Geïnteresseerden (nieuwe leden) in deze brochure kunnen de infobrochure eveneens bekijken/downloaden via www.lgravels.be/algemene-info/

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X