Coronacrisis: update….

Solidariteit is belangrijk voor Lenig & Gezwind Ravels vzw

We leven in moeilijke, uitzonderlijke tijden…

Het Coronavirus heeft een ontzettende invloed op alle aspecten van ons leven.

Ook de activiteiten van onze club, waar jullie allemaal aangesloten zijn, werden door de Overheid midden maart 2020 volledig “on hold” gezet.

Wij, Bestuur & Lesgeving, vragen zich af hoe het nu verder moet. Kunnen de activiteiten vrij snel worden hervat, in welke mate en hoe ?

Woensdag 15 april ll. heeft de Nationale Veiligheidsraad de inperkende maatregelen verlengd tot en met 3 mei 2020 maar geen duidelijkheid gecreëerd over een eventuele versoepeling. Zo blijft het twijfelachtig wanneer de scholen gaan heropenen, laat staan wanneer het verenigingsleven mag worden hervat. Als de regel van “social distancing van 1.50 meter” de trigger is om het sociale leven te hervatten vrezen we dat we onze turn-en dansactiviteiten dit seizoen niet meer kunnen/mogen opstarten. We houden jullie op de hoogte wanneer we zelf meer duidelijkheid krijgen. 

Gymfederatie Vlaanderen vzw is bezorgd omtrent de toekomst van hun aangesloten clubs wanneer leden een compensatie gaan vragen voor niet gedane activiteiten en rekent op begrip van alle aangesloten leden naar zowel de Gymfed als naar de clubs.

We vragen dan ook aan al onze leden en ouders om solidair te zijn met hun geliefde turnvereniging Lenig & Gezwind Ravels.

Concreet vragen we jullie om niet het betaalde lidgeld (gedeeltelijk) terug te vorderen. Het betreft hier voor iedereen een werkelijke overmachtssituatie met grote vragen voor de nabije toekomst.

We garanderen jullie dat we er alles aan zullen doen om zo snel mogelijk een goede doorstart te realiseren vanaf het moment dat wij dit van de Overheid en de Gymfederatie Vlaanderen mogen en de gemeentelijke sportinfrastructuur weer ter onzer beschikking wordt gesteld.

Bovendien zijn we er eveneens van overtuigd dat éénmaal een verdere goede werking is verzekerd er zal worden nagedacht om trouwe clubleden op één of andere wijze in de toekomst te compenseren voor dit onaangenaam en vervelend Corona-tijdperk.

Eventuele vragen en/of opmerkingen kunnen worden gestuurd naar info@lgravels.be

Alvast bedankt voor jullie begrip en hou jullie allemaal veilig en gezond !

Bestuur & Leiding L&G Ravels vzw

Charles Faes – Secretaris – 17 april 2020

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X