Vriendjesweek 2020

 

We zijn nog maar recent weer gestart met het wekelijks plezierig sporten bij ons in de club. Hopelijk vonden jullie die eerste lessen tot nu toe alweer super leuk !

Om het sporten voor jullie nog veel plezieriger te maken, mogen jullie iemand uitnodigen van jullie leeftijd om eens met jullie te komen dansen/turnen.

Dit kan jullie vriendinnetje, vriendje, broertje/zusje, buur, neefje/nichtje zijn. Zo maken ook zij eens kennis met de oefeningen die jullie gaan leren en al kunnen.

Als jullie vriendje het leuk vindt tijdens de les, kan hij/zij misschien ook wel lid worden van onze club?

 

Onze vriendjesweek gaat door van maandag 21 t.e.m. zaterdag 26 september 2020 !

 

Ook dit jaar is onze “Vriendjesweek” weer in het prille begin van het nieuwe turnseizoen . Gezien de Coronamaatregelen is het nodig dat wij eventueel een aanwezigheidslijst kunnen voorleggen van alle aanwezigen op de les. Daarom vragen wij dat alle NIET leden , die éénmalig deelnemen aan onze lessen, duidelijk een briefje meebrengen met naam, adres en telefoonnummer. Jullie kunnen  het document HIER afdrukken en verder invullen.

Haal jullie vriendje uit de luie zetel, vanachter de computer of TV en maak er een fijne les van !

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X