CODE ORANJE voor alle sportclubs vanaf 14/10/20

Vanaf woensdag 14 oktober schakelen we in de sportsector over naar CODE ORANJE. Sporten is nog steeds toegelaten, hetzij met striktere beperkingen bij de sporters +12 jaar. Indoor sporten voor +12 jaar is vanaf dan enkel contactloos toegelaten.

De kleurencodes staan voor de ernst van de Coronasituatie in ons land op dat moment en dus ook voor welke maatregelen er op dat moment gelden. We roepen onze clubs en sporters massaal op om deze regels strikt te volgen.

CODE ORANJE – WAT WIJZIGT ER VOOR ONZE TURNKRING?

  • Indoor +12 jaar: alle sportactiviteiten waarbij ten alle tijden de afstand van 1,5 meter niet gegarandeerd kan worden, worden verboden. Trainers dienen verplicht een mondmakser te dragen, helpen is toegelaten. Onze DAMES ,CONDITIE & +12 JARIGEN groepen kunnen dus verder blijven sporten onder hogervermelde condities.
  • Indoor -12 jaar: geen aanpassing: Voor onze basisgroepen verandert er voorlopig NIETS buiten het respecteren van de gangbare maatregelen

WAT IS CONTACTLOOS SPORTEN?

Dit wil zeggen dat je als sporter altijd minimum 1,5 meter afstand moet kunnen houden met een medesporter. Disciplines als Acro, Demo, Rope Skipping (demo en double dutch) zijn dus niet mogelijk in hun normale vorm. Er zal voor onze ACRO groep bekeken worden hoe ze verder kunnen trainen.

Overzicht nieuwe maatregelen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X