Geen turnen tijdens het verlengd herfstverlof

Zoals steeds toepasselijk is binnen onze turnvereniging Lenig & Gezwind Ravels zijn er tijdens de schoolvakanties geen trainingen voor onze basisgroepen, kleuters en dansgroepen.

Gezien de Vlaamse regering beslist heeft om het HERFSTVERLOF te verlengen heeft het bestuur besloten deze maatregel ook toe te passen binnen onze turnkring.

Derhalve zijn er geen trainingen voorzien voor hogervermelde groepen vanaf maandag 2 november tot en met 11 november.

Zorg goed voor mekaar en voor jezelf


Opfrissing

Na in het ingaan van CODE ORANJE in de sportsector op 14 oktober werden vrijdag 23 oktober, striktere maatregelen vastgelegd inzake sportwedstrijden en kampen voor de komende periode.

Voor Lenig & Gezwind verandert er momenteel niets ivm TRAININGEN

De trainingen voor indoor sporten blijven, zoals gecommuniceerd op maandag 12 oktober, mogelijk binnen de vooropgestelde maatregelen. Alle indoortrainingen voor sporters +12 jaar kunnen mits de nodige afstand van 1,5 meter georganiseerd worden. Trainers dienen verplicht een mondmasker te dragen, helpen is toegelaten. Deze maatregelen worden eveneens verlengd tot 19 november. De invloed die dit heeft op de werking van de disciplines waarbij contact noodzakelijk is wordt intern bekeken. Als federatie en als turnkring stellen we alles in het werk om al onze sporters maximaal te laten sporten in deze Corona-periode.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X