Heropstart lessen voor onze leden -13 jaar:maandag 30 november

De aangekondigde COVID-19 maatregelen van de federale regering werden minder streng opgenomen in het gepubliceerde ministerieel besluit van 1 november 2020 waardoor verschillende activiteiten nog wel indoor kunnen georganiseerd worden.

Een belangrijk verschil met de aankondiging is dat indoor sport voor -13 jaar wel mag op voorwaarde dat dit toegelaten wordt door het lokaal bestuur. Dit wil zeggen dat naast (buiten)schoolse activiteiten, sportstages en -kampen ook andere indoor sportactiviteiten voor kinderen jonger dan 13 jaar (geboortejaar 2008 of later) toegelaten zijn.

Besluit gemeentebestuur Ravels:

Het college van burgemeester en schepenen heeft daarom besloten in het welzijn van onze kleinste kinderen, indoor sportactiviteiten voor -13 jarigen (geboortejaar 2008 of later) toe te laten in onze gemeente.

Alle geldende coronamaatregelen en protocollen dienen nog steeds stipt opgevolgd te worden en deze beslissing is geldig zolang er geen bijkomende verstrenging wordt opgelegd door een hogere overheid.

Wat betekent dit voor Lenig & Gezwind Ravels:

het bestuur van L & G Ravels heeft in onderling overleg besloten om de lessen voor ALLE betrokken groepen terug op de starten vanaf maandag 30 november as.

Het besluit van het bestuur berust op onderstaande motivatie:

Wij als bestuur vinden echter dat de besmettingen nog te hoog liggen. Als club willen we natuurlijk niet de haard zijn van nieuwe besmettingen en willen we aan de buitenwereld laten zien dat ook wij het verstandiger vinden om even gewoon in ons kot te blijven. We hebben besloten dat de -12 jarigen ten vroegste maandag 30 november terug van start mogen gaan. We zullen dan nog zien wat de cijfers zijn op dat moment. De +12 jarigen mogen sowieso niet voor 13 december starten.


 

Welke groepen starten opnieuw op 30 november

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X