Covid-19 stappenplan

 

In de bestrijding van het huidige Coronavirus is het uitermate belangrijke om correct te handelen bij symptomen of een hoog risico contact binnen onze  sportbubbel. Onderstaand  Covid-19 stappenplan kan je misschien hierbij helpen

Welke stappen dien je te ondernemen indien jij of iemand uit je sportbubbel of groep symptomen vertoont, een hoog risicocontact is of zelf besmet is met het Coronavirus?

We bundelen alles in het Covid-19 stappenplan. Dit onderstaand stappenplan geeft een overzicht van het handelen bij een melding/vermoeden van een mogelijke Covid-19 besmetting en is daarmee een handig hulpmiddel om de bestrijding te stroomlijnen. Download het stappenplan hier.

Je kan ons steeds verwittigen op onderstaande mailadressen:

  • info@lgravels.be
  • lesgeving@lgravels.be

Stappenplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X