Indoor sporten voor iedereen


Vanaf 9 juni kunnen we weer sporten

Het is eindelijk zover ! We mogen opnieuw indoor aan de slag voor het beoefenen van onze favoriete sport! Wat moet je weten?

Indoor sporten vanaf 9 juni voor iedereen

Na het overlegcomité op 4 juni werden de versoepelingen vastgelegd die vanaf 9 juni ingaan. Deze versoepelingen hebben ook positieve gevolgen voor onze turnkring Lenig & Gezwind Ravels.

We hebben er lang op gewacht maar vanaf 9 juni mogen we opnieuw met al onze leden, ongeacht de leeftijd, indoor sporten. Bij deze worden ook alle bubbels van 10 opgeheven en kunnen al onze leden terug aan de slag in hun geliefde & oorspronkelijke groep.

Onze leden - 13 jaar die voor de "BUBBELPERIODE" voor een andere  hobby en/of sport hadden gekozen zijn opnieuw meer dan welkom op de wekelijkse trainingen zonder voorwaarden. 

  • Uitzondering: Het ouder -peuterturnen van zaterdagmorgen worden niet meer opgestart en wordt verschoven naar nieuw seizoen

Alle groepen schakelen dan ook terug over op het normale lessenrooster vanaf woensdag 9 juni, uitgezonderd voor onze KLEUTERGROEPEN. Wij hopen dat we zeker nog enkele weken met veel enthousiasme kunnen trainen.


SPECIALE REGELING KLEUTERTURNEN:

Alle KLEUTERS die tijdens de "BUBBELPERIODE" in een bepaalde BUBBEL ingedeeld waren blijven in deze BUBBEL en blijven op hetzelfde tijdstip turnen:

  • Bubbel 1 & 2 : elke zaterdag van 9:30 tot 10:15 in de sporthal van Ravels
  • Bubbel3 & 4: elke zaterdag van 10:15 tot 11:00 in de sporthal van Ravels
  • Bubbel 5 & 6: elke zaterdag van 11:15 tot 12:00 in de sporthal van Ravels 
  • Bubbel 7 : elke zaterdag van 10:30 tot 11:15 in de sporthal Weelde Molenslop

Belangrijk:

De KLEUTERS die tijdens de "BUBBELPERIODE", om welke reden dan ook, niet zijn komen turnen, zijn natuurlijk opnieuw welkom. Zij kunnen opnieuw komen turnen op de uren dat zij oorspronkelijk turnden van voor de "BUBBELPERIODE".

Voorbeeld: Uw kleuter wenst terug te komen en trainde voorheen bij kleuters 3: --> opnieuw welkom op zaterdag voor de lessen van 11:15 tot 12:00

Heeft U vragen : Stuur dan een mailtje met al je vragen en voorstellen naar info@lgravels.be of lesgeving@lgravels.be


Trainers dragen nog steeds een mondmasker en zorgen voor een veilige sportomgeving in onze sporthallen te Ravels en Weelde. 

En vergeet niet: Hou je aan de regels, sporten is gezond, hou het gezond!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X