Welkom in ons nieuw seizoen


Beste ouders, gymnasten en dansers,

 

Met de start van het nieuwe schooljaar gaan ook wij weer met onze turn- en dansactiviteiten van start en hopen we dat onze meer dan 300 leden zich allen opnieuw inschrijven bij één of meerdere van onze lessen.

Samen dromen wij van een seizoen waarbij we corona stilletjes achter ons kunnen laten, zodat we
terug kunnen uitkijken naar onze activiteiten: de Tavernedag, de Turnshow en een uitstap met de ganse club. We hopen op lessen die normaal kunnen verlopen, waar iedereen aanwezig mag zijn en zonder dat we rekening moeten houden met bubbels.

Bij deze zouden we dan ook graag onze lesgevers willen bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen. Zodra het weer mocht, stonden zij klaar om samen met onze kinderen er toch nog een fijn seizoen van te maken. Dit, ondanks de risico’s en de maatregelen die er genomen moesten worden.
Bedankt om onze club en onze kinderen niet in de steek te laten tijdens deze moeilijke periode!

Als club blijven we gemotiveerd en innovatief. Nadat we vorig jaar de groep ‘ouder – peuterturnen’
opstartten, starten we dit jaar weer met een nieuwe groep: de kinderyoga.

Jammer genoeg nemen we dit seizoen ook afscheid van enkele trouwe bestuursleden. Na jarenlange gedreven inzet voor onze club, geven zij hun fakkel door aan anderen.
Charles Faes, die mee aan de oorsprong ligt van Lenig & Gezwind Ravels, zal dit seizoen stilaan zijn taken als secretaris doorgeven aan Iris Keysers.
Ook onze ondervoorzitter Rachel Lievens, de andere pionier van LGR, heeft besloten om haar verhaal in onze club te beëindigen.
Onze penningmeester, Wiske Verheyen, geeft haar taak door aan Kristien Broeckx.

Carlo Cambré, die onze website verzorgde en jullie steeds goed op de hoogte bracht via mail, stopt ook met zijn taak. We zijn nog op zoek naar iemand die deze taak kan overnemen. Bij deze een warme oproep naar geïnteresseerden in deze functie.

Ook Marie Luyckx zullen we moeten missen in ons bestuur. Marie en Iris geven hun taak als ‘technische leiding’ door aan Gitte Smolders & Carolien Mertens.

We willen deze mensen enorm bedanken namens alle (oud-)gymnasten, ouders en lesgevers. Jullie maakten Lenig & Gezwind Ravels tot de mooie, gezonde club die ze nu is.
Gymnasten, dansers en ouders,

 

Welkom in ons nieuwe seizoen 2021 – 2022!

Laten we er samen een sportieve en feestelijke topeditie
van maken!!

Ellen  Broeckx

Voorzitter

Katrien Van Dommelen

Voorzitter

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X