Laatste richtlijnen turnshow

 

Zoals jullie intussen vast weten, organiseren we op 23 en 24 april 2022 onze 35ste turnshow.

Het wordt na 2 jaar vast weer een hele belevenis!
We kozen dit keer voor het thema ‘MUSICAL’.

 

Gezien het succes van de vorige jaren en de lovende commentaar van de toeschouwers gaan we ook nu weer richting Sportzaal Molenslop Weelde dat wordt omgebouwd tot theater met zittribunes !

Voor beide showdagen zijn er telkens 500 zitplaatsen voorzien en ...  alle tickets zijn reeds uitverkocht.

 

De zitplaatsen zijn, idem dito zoals de vorige jaren, voorgenummerd. Hetgeen betekent dat bij de voorverkoop een stoelkeuze werd gemaakt en die zitplaats dan ook voor u is gereserveerd tijdens de show. Elke kaart geeft recht op deelname aan een aanwezigheidstombola.

 

Voor een vlot verloop van de show vragen we de volgende richtlijnen strikt toe te passen :

ALGEMENE REPETITIE:

vrijdag 22 april 2022 vanaf 17.30u

Wanneer de leden worden verwacht in Sporthal ’t Molenslop te Weelde wordt vermeld in“Uurschema Algemene Repetitie” dat jullie hieronder terugvinden.

We vragen een half uurtje op voorhand aanwezig te zijn zodat we de oefennummers vlot na elkaar kunnen laten plaatsvinden. Kleuters starten om 18.15u. en kunnen na hun nummertje reeds huiswaarts. Iedereen mag na zijn/haar nummer naar huis. Maar je mag in de zaal ook de rest van repetitie bijwonen: echter GEEN SNOEP EN DRANK in de sporthal.

Uurschema repetitie

 

Alle groepen dienen zeker 30 minuten voor het uur van aantreden aanwezig te zijn in de grote zaal van sporthal 't Molenslop in Weelde!!!!
  groepen aantreden Lesgeefster
1 Tumbling recrea 17.30 Anke Kusters
2 Tumbling wedstrijd 17.50 Annelies Ceusters
3 Dansspetters 18.15 Jolien Jespers
4 Kleuters 1 18.25 Gitte Verhaegen
5 Kleuters 2 18.35 Gitte Verhaegen 
6 Kleuters 3 18.45 Gitte Verhaegen
7 1ste leerjaar 18.58 Lynn Verschueren
8 2de leerjaar 19.10 Lynn Verschueren
9 3de leerjaar 19.22 Bieke Peeters
10 Move 19.35 Jolien Jespers
11 Acro 19.45 Robine Swaans
12 voorbereidende tumbling 20.05 Nienke Klaver
13 Shake 20.20 Jolien Jespers 
14 g-move 20.30 Silke van de Lisdonk
15 4de leerjaar 20.42 Britt Exelmans 
16 5-6de leerjaar 20.55 Jana van Laer 
17 12 jarigen 21.05 Jana van Laer 
18 Lesgeving  21.15 Jana van Laer 

Turnshow

ZATERDAG 23 april (18u00) EN ZONDAG 24 april 2022 (14u00)

 

Wij vragen de ouders met aandrang er op toe te zien dat de kinderen, die deelnemen aan de show, zich niet te begeven in de sporthal tijdens de show. In de polyvalente ruimte is er genoeg animatie (springkasteel, kleuren, dansen, ...) en een live- projectie van de show op groot scherm. Iedereen is gelijk voor de wet : zien we bepaalde dingen door de vingers, dan moeten we alle kinderen toelaten. Dit kan niet !! Uw disciplinaire medewerking is zeker nodig. Alle leden worden verwacht ten laatste een half uurtje voor het begin van de show aanwezig te zijn !

Voor de kleuters komt er een aparte kleuterhoek in het squashlokaal met continu-begeleiding en animatie door de lesgeefsters. Speelgoed om zich te amuseren, en vaste begeleiding naar polyruimte voor springkasteel en nog zoveel meer. We kunnen de ouders geruststellen dat de kleutertjes er zich hoegenaamd niet zullen vervelen en professioneel worden begeleid. Indien nodig mag er steeds reservekledij mee gegeven worden in een rugzakje getekend met naam.


WE VRAGEN ALLE OUDERS MET AANDRANG OM TIJDENS DE PAUZE

HET KINDERCAFE NIET TE BETREDEN!

 

KINDERCAFE

Zoals alle andere jaren zullen de kinderen ook weer dit jaar in de polyvalente ruimte consumpties kunnen aanschaffen. Dit jaar krijgen de kinderen die aan de show deelnemen zowel op zaterdag als zondag een polsbandje, waarop drie gratis consumpties genoteerd worden. Bijkomende drank en snoep (0,50 €) en hotdogs (1.00 €) zijn eveneens verkrijgbaar.
Wij vragen uw kinderen dan ook een geldbeugeltje met wat euromunten mee te geven.

 

KLEDIJ TIJDENS TURNSHOW

 Alle leden dienen hun blauwe LGR-T-shirt te dragen voor aan te treden.
Lesgevers communiceren naar hun eigen groep welke kledij er tijdens het nummer gedragen wordt. Alle kledij die tijdens de turnshowdagen in de kleedkamers wordt gewisseld, dient voorzien te zijn van naam van kind. Indien alle kledij gemarkeerd, zal het voor de leiding ook gemakkelijker zijn verloren spullen aan de eigenaar terug te bezorgen.

 

Voor bijkomende info :

info@lgravels.be
Gitte Smolders   Technische Leiding                    0485/84.00.75
Ellen Broeckx     Regisseur turnshow                   0476/61.29.01

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X