logomettekst
traditionele-notenkraker-verhaal-kerstmis
Gelukkig en vreugdevol 2021 toegewenst aan al onze leden
Beste ouders,
Beste Leden,

Het kerstverlof zit er weer op. Wij hopen dat jullie allen een deugddoende vakantie hebben gehad, vol met gezellige en fijne momenten.

Wij starten onze lessen vanaf vandaag weer op voor onze basis- en dansgroepen.

Daarom deze belangrijke onderstaande mededeling om onze lessen verder zo veilig mogelijk te laten verlopen. Corona mag immers niet weer toeslaan.

Misschien zijn jullie wel even op vakantie geweest in het buitenland?

Volgens de richtlijnen van onze overheid zijn er heel wat voorwaarden verbonden aan deze reizen naar rode zones. Bij hen die op reis zijn geweest, zijn deze belangrijke regels meer dan bekend.

Daarom vragen, zowel bestuur als lesgeving, aan alle ouders die op reis of in het buitenland zijn geweest met hun kinderen, even hun gezond verstand te gebruiken en hun kinderen nog minstens een weekje NIET naar onze turnlessen te sturen.

Wij vragen dit beleefd uit onze oprechte bezorgdheid om het virus zeker niet verder te verspreiden in onze gemeente en om al onze kinderen de volgende weken verder zorgeloos te laten verder trainen .

Natuurlijk houden wij ons allen nog steeds aan de scherpe voorwaarden die ons worden opgelegd.

Verder wensen wij al onze leden een gezond en vreugdevol 2021 toe met veel turn- en dansplezier bij Lenig & Gezwind Ravels


Bedankt voor het lezen. Hou het veilig want we zijn goed bezig.

Het Lenig & Gezwind team