logomettekst
Beste Leden,
Beste ouders,

Als vervolg op onze laatste bestuursvergadering willen wij onze leden uitvoerig op de hoogte brengen van onze besluitvormingen, die in verband staan met de huidige en nog steeds lopende CORONA maatregelen.

Vooral onderstaande punten zijn uitvoerig besproken en hebben ons geleid om onderstaande maatregelen en aanpassingen noodgedwongen te treffen.

Turnshow

collage annulatie

Turnshow: 35e editie

ANNULATIE

Een turnshow , zoals wij ze de laatste jaren hebben gepresenteerd, vergt een enorme voorbereiding zowel van onze leden, lesgeving als bestuur. De vooruitzichten, betreffende het organiseren van evenementen met meer dan 500 aanwezigen & kijkers, zijn op dit moment te onzeker om met deze lange voorbereiding te starten.
Ook een gedeelte van onze leden (+12 jarigen) zijn op dit moment zelfs nog niet aan training en dansen toe.

Met pijn in ons hart hebben wij dan ook besloten om de turnshow voor dit seizoen volledig af te schaffen in zijn gewone vorm.

Wij houden echter de datums 26 & 27 juni nog even aan om op deze dagen eventueel een kleinere activiteit te organiseren, eventueel alleen voor onze leden.

Compensatie lidgelden

regi
conditie
corona
Onze leden ouder dan 12 jaar hebben in het huidig seizoen nog maar weinig kunnen trainen en/of dansen. Ook op dit vlak is er op dit moment ook nog weinig perspectief, wanneer we de trainingen voor deze leden terug kunnen heropstarten.
Wij , leden van het bestuur, zijn er ons daarom zeker van bewust dat voor deze leden een geldelijke compensatie meer dan op zijn plaats is.
Daarom hebben wij besloten, dat al deze betrokken leden zeker een juiste compensatie gaan ontvangen, onder de vorm van een korting op hun lidgeld(en) voor het seizoen 2021-2022 . Deze korting zal afhankelijk zijn van de afloop van dit seizoen. Op dit moment hebben wij spijtig genoeg nog geen zicht op het aantal gemiste trainingen.

Wanneer mogen we terug indoor trainen?

Een terechte vraag die ieder van ons zich stelt… Helaas kunnen we hier voorlopig geen antwoord op geven. Zoals steeds streven we er naar om jullie bij elke wijziging, hetzij een verstrenging hetzij een versoepeling, zo snel en goed mogelijk op de hoogte te brengen van de impact op onze clubwerking.

Tevens wachten wij met een bang hart af , naar eventuele verstrengde maatregelen voor onze -13 jarigen.

Wordt vervolgd.....

Het is tijd voor actie.....

Bij de turnshow hoorde ook inkomsten vanuit sponsoring door onze plaatselijke handelaars. Gezien er geen turnshow gepland is gaan we onze plaatselijke middenstand dit seizoen ook niet verder bevragen om sponsoring.

Niet alleen onze turnshow maar ook onze tavernedag die voorzien was voor aanstaande zondag 24 januari moesten wij noodgedwongen annuleren.

Alle bovenstaande evenementen bezorgen onze vereniging enige financiële armslag om al ons materiaal te vernieuwen, te onderhouden en/of te verbreden met nieuwe toestellen en materialen.

Het bestuur heeft dan ook overwogen om één van de volgende maanden eventueel een initiatief te organiseren om wat extra fondsen binnen te halen voor Lenig & Gezwind Ravels.
Het zal gaan over een verkoop initiatief dat op dit moment nog verder wordt uitgewerkt en waar al onze leden worden betrokken.
Over dit eventuele initiatief binnenkort ook meer info....
2020-03-08 16-27-40 - IMG_5602 (Groot)
2020-03-08 15-47-27 - IMG_5434 (Groot)
89673771_2918159374872825_7278132579142729728_n
Bedankt voor het lezen.

Het Lenig & Gezwind Ravels - team