lgr
Welkom terug
Hoi [subscriber:firstname ],

Welkom terug

Lenig & Gezwind Ravels vzw gaat weer van start vanaf maandag 6 september 2021.
De zomer van 2021 is weer bijna voorbij, ondanks de corona hopen wij als bestuur van Lenig & Gezwind dat jullie toch een deugddoende vakantie hebben gehad. Met de start van het nieuwe schooljaar starten ook wij VANAF maandag 6 september met onze turn- en dansactiviteiten en hopen wij dat we onze meer dan 300 leden van vorig seizoen opnieuw mogen verwelkomen op één of meer disciplines. Inschrijven kan vanaf nu via onderstaande link. Je kan ook online inschrijven via onze site: www.lgravels.be.
Door corona zijn de lessen van de +13-jarigen vorig seizoen amper kunnen doorgaan, daarom heeft het bestuur van Lenig & Gezwind beslist om dit te compenseren. Jullie kunnen namelijk genieten van 50% korting op het lidgeld 2021-2022.

Let op: Als je van de korting wil genieten, moet je wel voor 5 september 2021 ingeschreven zijn. Na 5 september vervalt echter deze korting.
Ook nieuwe leden zijn welkom en mogen gerust een kijkje komen nemen op één van de lessen en starten met twee gratis proeflessen.Vragen in verband met jullie hernieuwing of inschrijving van jullie lidmaatschap voor het seizoen 2021-2022 kunnen steeds per mail gericht worden aan info@lgravels.beSportieve groeten,

Lening en Gezwind Ravels


Bedankt voor het lezen. Zie je binnenkort!

Het Lenig & Gezwind Team