G-Move

G -Move is gymnastiek voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar met een verstandelijke of motorische beperking.

G-Gym ook bij L & G Ravels

G -Move is gymnastiek voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar met een verstandelijke of motorische beperking. Bewegen is voor iedereen belangrijk, ook voor kinderen en jongeren met een beperking.
Tijdens deze les wordt er aandacht besteed aan: balanceren, klimmen, zwaaien, over de kop gaan, springen, mikken, stoeispelen.
De lessen worden in kleine groepjes georganiseerd en zijn opgebouwd uit oefeningen aangepast aan het niveau en de mogelijkheden van elk kind.

Silke Van de Lisdonk
Hoofdlesgever

Kom erbij.....

Ben je nog opzoek naar een leuke vrijdagavond activiteit en altijd al eens iets willen doen met kinderen die net dat tikkeltje extra ondersteuning nodig hebben?
Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
G-move van Lenig en gezwind Ravels zoekt nog een extra lesgever, elke vrijdagavond in de sporthal van Ravels.
Geprikkeld of graag nog wat extra uitleg dan mag je mij of Lenig en gezwind Ravels zeker contacteren!
Liefst zoeken we iemand met al enige ervaring met deze doelgroep of een opleiding volgt binnen dit domein (bv. kinesitherapie, orthopedagogie, ergotherapie, 7de jaar jeugd en gehandicaptenzorg, ...) maar ook zonder ervaring of kennis ben je welkom en willen we je zeker helpen om deze doelgroep te leren kennen.
Interesse: stuur een mailtje naar info@lgravels.be

Januari

Geen lessen

Februari

Geen lessen

Info nodig ?

Alle vragen,  suggesties over deze nieuwe groep kan je steeds stellen via ons contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X