Tumbling

Selectiegroepen & wedstrijdgroepen: Voor deze groepen dient men geselecteerd te worden.

Trainingen en lidgelden

Alle trainingen van onze tumblinggroepen gaan door in de sporhal Molenslop te Weelde.

De Lidgelden bedragen respectievelijk :

  • 75 € voor 1.5 uur oefenen : voorbereidende en R-Groep
  • 135 € voor 3.5 uur oefenen: C- Groep
  • 160 € voor de B - Groep 5 uur turnen
Annelies Ceusters
Lesgeefster
Marijke Ceusters
Lesgeefster
Anouch Proost
Lesgeefster
Sam Adriaensen
Lesgeefster
Sharon Verhoeven
Hulplesgeefster
Lies Van Gestel
Hulplesgeefster
Deborah Adams

Verslag van onze seizoenswedstrijden

Tijdens de maanden februari en maart namen we deel aan 2 proviciale voorrondes in zowel het C-, als het B-niveau tumbling.

In het C-niveau hadden we 5 gymnasten die deelnamen, waarvan 3 zich wisten te selecteren voor het Vlaams kampioenschap C-niveau.

In het B-niveau namen 8 gymnasten van onze club deel en daaruit volgde 5 geselecteerden voor het Vlaams kampioenschap B-niveau. Anouk en Lorenzo konden zelfs de bronzen medaille mee naar huis brengen binnen hun categorie.

Afgelopen zaterdag vond alvast het Vlaams kampioenschap B-niveau plaats te Assenbroek. Onze 5 geslecteerde gymnasten gaven allen het beste van zichzelf, al ging het bij de ene net iets vlotter als bij de andere. Hoe dan ook was iedereen tevreden om daar te mogen staan, wat op zich echt al een knappe prestatie is. 

Ook deze wedstrijd brachten we weer medailles mee naar huis. Dit keer waren het opnieuw 2 bronzen medailles, maar dan voor Lotte en Lorenzo.

Voor het B-niveau houdt het na het Vlaams kampoeinschap nog niet op. Zowel de provinciale voorrondes als het Vlaams kampioenschap tellen mee voor eventuele selectie voor het Belgisch kampioenschap B-niveau. Met trots kunnen we al meegeven dat ook voor deze wedstrijd zich weer 4 gymnasten wisten te selecteren.

Volgende maand staan er dus nog 2 belangrijke wedstrijden op het programma, namelijk:

  • 18 mei te Sint Gilles bij Dendermonde: Belgische kampioenschap B-niveau voor Lorenzo, Anouk, Lotte en mogelijks ook Liene (zij staat als reserve gymnast)
  • 25 mei te Zonhoven: Vlaams kampioenschap C-niveau voor Fien, Jelle en Shani

Na deze twee wedstrijden bezorgen we jullie zeker nog een laatste wedstrijdverslag, maar laat dat je niet tegen houden om een keer live te komen kijken.

Hoe dan ook...

Ongeacht selectie of medaille, iedereen heeft weer een flinke boest gehad om naar de wedstrijden toe te werken en ieder heeft met zijn eigen doelen deelgenomen en deze waar gemaakt.

Knap gedaan allemaal en hopelijk kunnen we het seizoen verder fijn afsluiten!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X